Eftersom verksamheten kommer att avvecklas i juni 2021 har vi inte längre möjlighet att ta emot några bokningar av våra lokaler.

 

p1

Behöver ni en lokal för ett möte? Eller är era nuvarande lokaler för små? I Studentpalatset med sitt centrala läge i Vasastan precis vid Odenplan finns unika konferenslokaler med originalinredning från 1920-talet, samt en hörsal med all önskvärd teknisk utrustning.

Med våra generösa öppettider, vardagar klockan 08.30-22.30 och helger klockan 09.00-19.00, finns det goda förutsättningar att boka in ett möte som passar just er.

För bokningar under dagtid på vardagar kan vi ordna med viss catering. Prisuppgift lämnas i samband med svar på bokningsförfrågan.

SSCO:s medlemskårer kan hyresfritt låna lokalerna på Studentpalatset under våra ordinarie öppettider.

Studentpalatset är stängt under jul- och nyårshelgerna samt under större delen av sommaren. För mer information om våra öppettider i samband med storhelger och sommarstängning se här.

 

Hörsalen ca 95 platser
Sammanträdesrummet ca 25 platser
Klubbrummet ca 12 platser

 

Välkommen med förfrågningar eller bokning på telefon: 08-674 76 57 under vardagar 09.00-16.00. Det går också bra att kontakta oss via e-post till rec@studentpalatset.se

Du hittar oss här:
Studentpalatset, Norrtullsgatan 2
T-bana: Odenplan